lekkerste-beste-toppings-pizza

De 6 beste en lekkerste toppings voor jouw pizza!

Er zijn een paar dingen waar je als man – en ook als vrouw – moeiteloos kunt genieten en ontspannen. Netflix, een goede elpee, dat ene ijskoude biertje en natuurlijk: pizza! Lekker om te laten bezorgen, maar heeft nét dat beetje extra als je het zelf klaarmaakt. Kenners zullen zeggen dat het door het ingrediënt liefde komt, maar de toppings mag je ook niet onderschatten. En aangezien zelf of met vrienden/je vriendin kokkerellen oneindig veel leuker is dan het wachten op de bezorger, is het tijd om voor jou de beste en lekkerste toppings voor pizza’s voor te schotelen! Wie dit leest zal namelijk al een vrij aardige kennis van pizza’s maken hebben, dus hoeven we jou daar niet verder over in te lichten.

Pizza pepperoni

De Godfather van de pizza-toppings. Niet bijzonder interessant om los in je mond te stoppen, maar leg het stukje salami op deze Italiaanse delicatesse en je hebt een klein beetje magie gecreëerd. En je hoeft deze variant niet altijd op te warmen. Bewaar een stukje voor na het stappen en dan is-ie nog net zo lekker!

lekkerste-pizza-topping-pepperoni

Champignon

Nog zo’n klassieker. Geeft een echt herfstgevoel en is makkelijk met andere ingrediënten te combineren. Kies je voor courgette, ham of mozzarella, het is altijd lekker om te eten. Ook een uitkomst voor degenen die geen vlees eten of all the way gaan en vegan eten.

Tonijn

Vis op je pizza? Jazeker! Tonijn mag dan weliswaar worden gezien als hét alternatief voor vleesgerechten, maar is in elk geval heerlijk om versnipperd over je pizza te doen. Goed te doen met verschillende groentes als tomaat en courgette. Kaas kan ook, maar dat past eigenlijk bij vrijwel iedere pizza.

pizza-toppings-tonijn

Mozzarella

En over kaas gesproken! Wie na een dagje hard buffelen zin heeft in pizza kiest vaak deze variant als topping. Kan worden gebruikt als hoofdingrediënt, maar is ook de ideale toevoeging om veel van de bovenstaande opties. We kunnen trouwens ook kaas in het algemeen bij deze lijst zetten, maar dat vinden wij iets té algemeen.

lekkerste-toppings-pizza-mozzarella

Olijven

Je bent #teamolijf of je moet er helemaal niks van hebben. Zoals op de onderstaande foto te zien is het een perfecte combinatie met tomaat en ham, maar ook champignons is een aardige optie. En mochten jij en je vriendin verdeeld over deze topping zijn, dan kan de één de olijven van de ander eraf plukken.

pizza-toppings-olijven

Nu we het toch over pizza hebben, wist je al dat pizza jou harder laat werken? Klinkt bizar, maar volgens dit onderzoek is het een vaststaan feit. Nu nog die ene Netflixfilm uitzoeken.

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Bier

Tags:

5 comments

Comments are closed.