beste-hamburgertenten-utrecht

Bij deze vijf tentjes vind je de lekkerste hamburgers van Utrecht!

Het is vandaag Nationale Hamburger Dag! Een dag waarvan je waarschijnlijk niet wist dat ‘ie bestond, maar die je vanavond nog gaat vieren. En hoe kun je dat beter doen, dan door op zoek te gaan naar de beste burgertent bij jou in de buurt. Omdat we ook wel snappen dat zoiets voor jou onnoemelijk veel werk is, hebben we hier de beste burgerbars van Utrecht geselecteerd. Laat het watertanden maar beginnen!

Lees ook: zo maak je ‘Freddy’s Ribs’ van House of Cards!

Beste hamburgertenten Utrecht

De Burger Bar

Het vlees is hier zó smaakvol, dat de sappen er uitlopen als je er alleen al naar kijkt. Wat de Burger Bar zo bijzonder in Utrecht maakt, is dat je op een speciale kaart ziet welk deel van de koe je potentieel gaat eten. Het is ook nog eens op een steenworp afstand van de cafés in Neude, dus veel beter dan dit wordt het niet.
Adres: Schoutenstraat 15, Utrecht

Meneer Smakers Burgerbar

Bieden, zoals ze zelf zeggen “gastronomische burgers gemaakt van ambachtelijk gedraaid vlees”. Combineer dat met een prima keuken en een huiselijke sfeer en je wilt nog nauwelijks vertrekken! Hun special is de ‘pittige nona’, die bestaat uit een gegrilde kipburger op een salade van paksoi, tomaat en taugé. Ga jij ‘m nemen?
Adres: Oudegracht 116, Utrecht

Ellis Gourmet Burger

Bij deze van origine Belgische keten word je alleen al vrolijk van de gerechten die ze op de menukaart hebben staan. ‘Blue Cheese Madness’, ‘Funky Chicken’ en ‘Guaco Waco Lamb’ is slechts een kleine greep uit hun lijst van bijzondere namen. Je zou bijna vergeten dat de burgers er ook nog eens fantastisch smaken!
Adres: Neude 31, Utrecht

Pickles Burgers & Wines

burgerstent-utrecht-pickles-hamburger

In één van de leukste restaurantstraatjes van Utrecht kun jij jouw tanden zetten in één van de lekkerste hamburgers. Burgers met 250 gram vlees doen gewoon mee, dus over een gebrek aan eten hoe jij je geen zorgen te maken. En mocht je niet in de buurt van Utrecht wonen, dan vind je ze misschien ergens in hun eigen foodtruck. Kom jij niet naar Pickles, dan komt Pickles naar jou!
Adres: Drieharingstraat 1, Utrecht

Beers & Barrels

Wat zou dit lijstje van Vrijmibro zijn zonder een hamburgertent met het woord beer erin? Beers & Barrels zorgt er niet alleen voor dat jij met volle teugen van je burger kunt genieten, maar met je vrienden kun je ook nog eens een eigen tap huren. Dat wordt nú al een legendarische avond!
Adres: Oudegracht aan de werf 125, Utrecht

Meer een fan van de Italiaanse pizza’s? Bekijk dan hier onze favoriete toppings voor deze delicatesse!

Bron beeld: Niklas Rhöse

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Bier

Tags: