avengers-infinity-war-bloopers

‘Avengers: Infinity War’ bloopers laat zien dat ook superhelden mensen zijn

Het is alweer even geleden dat Avengers: Infinity War in de bioscopen draaide. Sterker nog, we zijn inmiddels zoveel maanden verder, dat het pronkstuk van Marvel op dvd verkrijgbaar is. De film bracht meer dan twee miljard dollar in het laatje en het is vrij duidelijk waarom. We zien iconische figuren als Iron Man, Hulk, Spider-Man, Thor en Captain America in actie om de wereld voor de zoveelste keer van haar ondergang te behoeden. Dat je echter niet de hele dag serieus kunt zijn en de wereld kunt redden, blijkt wel uit de gelekte bloopers van Avengers: Infinity War.

Bloopers ‘Avengers: Infinity War’

Je zou denken dat een enorme sterrencast ervoor zorgt dat het niveau van een film naar een onwaarschijnlijk hoog niveau wordt getild. Hoewel dit zeker het geval is, betekent dat niet dat er geen ruimte is om rond te klooien en hilarische bloopers te veroorzaken. Zo laten de beelden hieronder zien hoe onder andere Robert Downey jr., Scarlett Johansson, Benedict Cumberbatch en Chadwick Boseman voor een blooper links en rechts zorgen.

Check ook: een samenvatting van alle Marvelfilms achter elkaar!

Klassieker

De afgelopen maanden zijn niet alleen de Marvel-fanatici, maar ook het ‘gewone’ publiek erachter gekomen dat Avengers: Infinity War nu al een klassieker is. Is het niet vanwege het enorme aantal A-acteurs en superhelden, dan draagt het verhaal en de actie hier wel aan bij. Niet voor niets kun je dus rustig zeggen dat we deze film over twee generaties aan onze kleinkinderen laten zien, om te tonen wat in onze tijd populair was. Welk films daar nog meer bij horen? In deze lijst vind je onder andere Inception, The Wolf Of Wall Street en Get Out terug.

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Films & Series

Tags: