Amber-Brantsen-vriend-Formule-1

Het is bewezen: Amber Brantsen is de perfecte vriendin!

Ze is de rijzende ster van het NOS Journaal, waanzinnig knap én groot fan van de Formule 1. Is er nog een reden waarom je níet van Amber Brantsen kunt houden? Precies, dat dachten we al. Het kersverse gezicht van de NOS (op televisie, eerder werkte ze bij de radio) schoof tijdens de Grand Prix van Singapore aan bij Ziggo Sport en dat is niet onopgemerkt gebleven.

Alleen maar positieve reacties en dat bewijst alleen maar weer dat ze de droomvrouw van iedere man is (zelfde geldt trouwens voor voetbalster Lieke Martens). En ze zat er niet alleen maar voor spek en bonen. Nee, een deskundige mening en bovenal op en top fan. Vooral dat laatste kwam duidelijk aan het licht.

Formule 1

Wie nog steeds in de sprookjeswereld leeft dat Formule 1 enkel voor mannen is, kent Amber nog niet. De nieuwslezeres geeft al haar eigen mening door middel van een column op Grand Prix Radio (hier te lezen), maar Twitter is het medium waarin ze écht haar racehart laat spreken. Ze is zelfs vorig jaar naar de race op Spa-Francorchamps geweest!

Vriend Amber Brantsen

Een vrouw als Amber Brantsen, die moet je dus snel voor je zien te winnen, zou je denken. Maar er is slecht nieuws (althans, voor mannelijk Nederland): ze heeft al een vriend, namelijk met journalist Rachid Finge. Dat betekent maar één ding: in een hoekje huilen en vooral hopen dat ze snel weer aan mag schuiven bij de mannen van Ziggo Sport.

Bron omslagfoto: Instagram Amber Brantsen

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Vrouwen

Tags:

2 comments

Comments are closed.