shelly-sterk-sexy-fhm-instagram

Shelly Sterk bewijst met deze foto’s FHM’s (en Nederlands) mooiste te zijn!

Donderdagavond kwam bij het tijdschrift FHM het hoge woord eruit: presentatrice Shelly Sterk is officieel gekozen als mooiste vrouw van Nederland. In hun lijst van mooiste vrouwen van Nederland (de FHM 500) prijkt haar naam bovenaan. Volgens de redactie was het geen moeilijke keuze om Shelly deze titel toe te dienen. “Shelly is natuurlijk een prachtige vrouw, maar is ook spontaan, enthousiast en grappig. Allemaal factoren die mannen belangrijk vinden in een vrouw.”

Lees ook: Is nieuwslezeres Amber Brantsen de perfecte vriendin?

Met de onderstaande foto liet Shelly Sterk op haar Instagram weten wat de titel voor haar betekent. “Whaaaaa! 😱 Ik ben zojuist verkozen tot ‘Mooiste Vrouw van Nederland’ door @fhm_nederland!!! Heeeel erg bedankt voor het stemmen allemaal! #hahahaha #wiehaddatgedacht #wateeneer #feest”

Shelly Sterk in JFK

Shelly Sterk mag dan onder andere met een fotoshoot in FHM te zien zijn, maar laten we ook haar sexy shoot bij JFK (waar eerder onder andere Romy Monteiro voor poseerde) niet vergeten. Op misschien wel het (voorlopige) hoogtepunt van haar populariteit (reporter bij RTL Boulevard, deelneemster aan Expeditie Robinson) was Shelly op prachtige wijze in het mannenblad te zien. Een paar van die kiekjes vind je hieronder.

Instagram Shelly Sterk

Oké, volgens mij is de boodschap dat Shelly inderdaad één van de mooiste vrouwen van Nederland is wel aangekomen. Mocht je nog niet overtuigd zijn, dan trekken deze foto’s op haar Instagram jou wellicht over de streep!

Bron beeld: Instagram Shelly Sterk

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Vrouwen

Tags: