Instagram-Unspirational-quotes

Weg met ‘inspirational quotes’, hallo ‘Unspirational’!

Hoe vaak kom je het op je tijdlijn wel niet tegen. Van die quotes die ervoor moeten zorgen dat je de rest van de dag weer genoeg energie hebt om er tegenaan te kunnen. ‘If you can dream it, you can do it’, ‘You never fail until you stop trying’ en natuurlijk ‘Live, laugh, love’. Het zijn teksten die ongetwijfeld steun bieden aan sommige mensen, maar een overgroot deel kan ze niet meer zien! Voor degenen die zich tot de laatste categorie rekenen is er hét Instagram-account dat jou werkelijk vertelt hoe het zit: Unspirational.

Bij Unspirational vind je alleen maar quotes die je met de neus op de feiten drukken. Is de koffie zonder cafeïne, is iedereen wel eerlijk en kunnen sommigen niet eens hun mening voor zich houden? Het komt hier allemaal aan bod. Met andere woorden: een genot voor iedereen die de zogenaamde inspirational quotes niet meer wil zien. Hieronder kun je alvast kennis maken een paar van de pareltjes van Unspirational.

 

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Nieuws

Tags:

One comment

Comments are closed.