honduras-vakantie-omslag

Honduras: het vakantieland waarvan je niet wist dat je erheen wilde

Nederlandser kan het weer deze week niet worden. Het is rond de 25 graden, bewolkt, benauwd en na het mooie pinksterweekend staat de donder en de bliksem op de deur te bonken. Het is vreselijk en doet je verlangen naar de zomervakantie van 2018. Vorig jaar keken we rond deze tijd van het jaar ook al naar oorden waar we alleen maar van kunnen dromen, al is het maar om de gedachtes voor heel even te kunnen verzetten. We keken al eens naar de Malediven en Hawaii en ditmaal kijken we naar een minder bekend land in Midden-Amerika: Honduras.

Even wat algemene informatie over Honduras: het heeft een oppervlakte van ongeveer 112.500 vierkante kilometer, heeft iets meer dan negen miljoen inwoners en ligt geklemd tussen Nicaragua, El Salvador en Guatemala. Zijn er bekende Hondurezen? Niet echt, maar de serieuze, doorgewinterde voetballiefhebber zal nog David Suazo kennen, die tussen 2007 en 2011 sporadisch voor Internazionale uitkwam.

Enfin, genoeg informatie, dat is immers niet waarom jij hier bent. Het is tijd om naar wat schitterende plaatjes van Honduras te kijken. En die zijn er in overvloed, kijk maar!

Foto’s Honduras


 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Nieuws

Tags: