Hawaii-strand-kokosnoot

Met dit hete zomerweer is het tijd voor tropische oorden: Hawaii

Vandaag de dag word je geacht om ten koste van alles het nieuws te volgen. Politieke crises in de wereld, aanslagen die de grote wereldsteden teisteren, het klimaat wat soms voor ellende zorgt. Het is niet altijd even leuk en dus is het tijd voor een uitweg. Een plek om die narigheid achterwege te laten. Dat kun je doen door in een hoekje te kniezen en te wachten tot alles voorbij, maar het is beter om een drankje erbij te pakken, je pak uit te doen en met collega’s tijdens de vrijmibo over de echt leuke dingen te praten.

En met dit warme weer kan maar één onderwerp de revue passeren: een tropisch oord. Wat zeg nou zelf, waar kun je beter de sleur achter je laten dan op het strand, in een ver land, met een kokosnoot in je hand? Precies. Tijd dus om foto’s erbij te pakken van Hawaii, het kleine staatje van de Verenigde Staten. Je kunt hier een uitgebreid betoog lezen over hun geschiedenis, maar dat is voor een andere keer. Voor nu is het tijd om aloha te zeggen tegen de mooie stranden en het schitterende uitzicht.

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Nieuws

Tags:

One comment

Comments are closed.