matthew-mcconaughey-alright-compilatie

Deze ‘alright-compilatie’ van Matthew McConaughey maakt jouw maandag helemaal goed!

Alright, alright, alright. Het is tijd dat we één van de coolste acteurs onder de loep nemen: Matthew McConaughey. De beste man heeft in 25 jaar tijd behoorlijk wat grote titels op zijn naam staan, zoals The Wolf Of Wall Street, Dallas Buyers Club, Interstellar en de serie True Detective. Daarin levert hij niet alleen memorabele prestaties door zichzelf volledig voor een rol te geven, maar houdt Matthew er ook zo zijn eigen vocabulaire op na. Of beter gezegd: hij heeft een bepaald stopwoordje: alright. En dat is bij het internet ook niet onopgemerkt gebleven. Zo heeft er iemand een (te) groot deel van zijn vrije tijd opgeofferd om alle momenten in zijn filmcarrière dat hij ‘alright’ zet in één filmpje te zetten. En ja, dat zijn er veel. Heel erg veel zelfs!

Zijn oneliner kwam tot stand bij de film Dazed And Confused, waar hij voor zijn bijrol uit een kroeg werd geplukt en gevraagd slechts een paar zinnen op te lepelen. Dat deed hij met zoveel verve (én het geïmproviseerde ‘alright, alright, alright‘) dat het zijn loopbaan lanceerde. Wij laten het hier verder voor wat het is en laten jou genieten van deze briljante compilatie!

https://www.youtube.com/watch?v=04O1iyqTWmM

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Films & Series

Tags:

One comment

Comments are closed.