zlatan-ibrahimovic-fortnite

Ook Zlatan Ibrahimovic speelt Fortnite en hij heeft duidelijk ervaring

Zo nu en dan kan afleiding wel een beetje Zlatan gebruiken en in dit geval was het de beurt aan het krankzinnig populaire Fortnite om door de Zweedse superspits bespeeld te worden. De game, waarbij honderd spelers op een speelveld worden gedropt en het tegen elkaar moeten opnemen totdat er één iemand overblijft, kent de laatste maanden een ongekende groei in populariteit en wordt inmiddels door honderden miljoenen mensen gespeeld. Zo ook door Zlatan Ibrahimovic. Hij streamde het spel onlangs via Twitch en liet zien dat hij niet alleen een heel behoorlijke speler is, maar ook over een grote dosis humor beschikt.

Fortnite meets Zlatan

Het zal voor Fortnite even schrikken zijn geweest om door Zlatan gespeeld te worden. Erg lang duurde het festijn niet (iets langer dan een kwartier), maar desondanks kon iedereen zich behoorlijk vermaken met het commentaar van de Zweed. De hele stream is hieronder te bekijken.

Er was één fragment wat er voor velen bovenuit stak. Op de vraag wanneer Zlatan Ibrahimovic zelf als personage in Fortnite zal verschijnen was er maar één passend antwoord: “Fortnite can not afford me.” Duidelijk Zlatan, heel erg duidelijk.

https://www.youtube.com/watch?v=DExcpaoSzkk

Zlatan is niet de enige voetballer die Fortnite speelt. Ook bij de spelers van Tottenham Hotspur is de game behoorlijk in trek. Zo streamden Delle Alli en Harry Kane al eerder – met tienduizenden kijkers als gevolg – en lieten ze zien dat hierdoor het kind in hen naar boven kwam.

Rode kaart LA Galaxy

Zlatan zal de komende tijd meer dan voldoende vrije uurtjes hebben om zijn skills bij Fortnite verder op te vijzelen. Afgelopen weekend liep hij tegen een domme rode kaart bij zijn nieuwe club LA Galaxy op. In een wedstrijd tegen het altijd lastige Montreal Impact stond zijn directe tegenstander onbewust op zijn voet, iets wat Zlatan niet over zijn kon laten gaan. Hij gaf hem een klap in het gezicht, wat hem waarschijnlijk een lange schorsing op zal leveren. Heeft hij in elk geval tijd om aan Jimmy Kimmel te laten weten wat zijn kwaliteiten wel niet zijn.

Bron beeld: Facebook Zlatan

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Sport

Tags: