zlatan-ibrahimovic-jimmy-kimmel

Zlatan Ibrahimovic is bij Jimmy Kimmel en laat zien wie de baas is!

Aan zelfvertrouwen geen gebrek bij Zlatan Ibrahimovic. De Zweedse superspits kondigde zijn komst bij zijn nieuwe club Los Angeles Galaxy met een paginagrote advertentie aan en maakte zijn reputatie waar door bij zijn debuut direct een fenomenaal doelpunt te scoren. Gisterenavond was hij te gast bij Jimmy Kimmel en daar liet Ibra zien dat hij nog altijd een ongelooflijke baas is.

De ex-speler van onder meer Ajax, Internazionale, Barcelona en Paris Saint-Germain liet onder meer weten aanwezig te zijn op het WK in Rusland (als speler of toeschouwer, dat weten we nog niet) en maakte meer dan eens duidelijk dat zijn aanwezigheid in LA één van de beste dingen is die de stad ooit is overkomen. En laten we eerlijk zijn: Zlatan heeft er stiekem een punt.

Het nu al legendarische interview met Jimmy Kimmel is hieronder te zien. Daarna kun je nog eens kijken naar de mooiste doelpunten van Ibrahimovic!

Bron beeld: Facebook Zlatan Ibrahimovic

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Sport

Tags: