mancave-subreddits-inspiratie

Hier zijn 11 subreddits die jou mancave-inspiratie geven

In tijden waarin we zoveel mogelijk thuis moeten blijven, is het nu belangrijker dan ooit om je eigen mancave te hebben. Je zit constant op elkaars lip, waardoor het ideaal is om even een paar uurtjes in je eigen ruimte te zitten.

Maar mocht je nu geen mancave hebben, dan heb je nu meer dan voldoende tijd hebben om hieraan te beginnen. Het kan alleen lastig zijn om zomaar te beginnen. Daarom zijn hier elf subreddits die jou veel inspiratie voor jouw mancave geven!

Subreddits voor mancave-inspiratie

R/Mancave
Leden: 30.9k

Precies wat je denkt dat het is en daarom is het zo goed om deze te volgen. Iedereen deelt zijn (of haar) mancave. Groot of klein, dat maakt niet uit. Zolang het maar van jou is.

Home office in Brantford Ontario Canada from r/AmateurRoomPorn

R/AmateurRoomPorn
Leden: 410k

Hier vind je minder mancave en meer stijl en interieur. Waarom je het alsnog moet volgen? Omdat het nieuwe inzichten geeft en je ziet hoe meer ruimtes dan alleen de woonkamer of slaapkamer goed benut worden.

R/RoomPorn
Leden: 981k

Vrijwel hetzelfde als AmateurRoomPorn, maar beter te veel dan te weinig mancave-inspiratie, toch?

R/MaleLivingSpace
Leden: 495k

Een mix tussen de subreddits Mancave en RoomPorn. Een hoop ruimtes, maar wat deze uniek maakt, is dat de kamers hier niet altijd af zijn. Geeft jou dus ook de kans om te beseffen dat niet iedereens eigen plek perfect is.

Research, Writing, Music Production & Light Gaming in the middle of the apocalypse from r/malelivingspace

R/BattleStations
Leden:1.5m

Super simpel. Je ziet alleen foto’s van bureau’s van gamers en hoe ze die hebben ingericht. Ook hier geldt: het gaat vooral om een verse blik op iets eenvoudigs als een computer.

R/ListeningSpaces
Leden: 7.1k

Hetzelfde als BattleStations, met als verschil dat je hier kamers ziet die 100% zijn ingericht voor muziek.

R/HomeTheater
Leden: 115k

Zelfde concept als ListeningSpaces en BattleStations, maar dan voor film en tv. Moving on!

R/BarBattleStations
Leden: 20.1k

Hoeven we niet meer uit te leggen toch? Iedereen wil graag een eigen (mini)bar, dus deze subreddit mag niet ontbreken.

I posted this in /Bourbon, but it probably belongs here. The Bourbon Room now converted to the Quarantini Home Office. from r/BarBattlestations

De volgende drie spreken allemaal voor zichzelf en hebben dan ook geen uitleg nodig. Maakt ze natuurlijk niet minder leuk om te bezoeken!

R/DVDCollection
Leden: 50.5k

R/GameCollecting
Leden: 129k

R/Vinyl
Leden: 421k

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Nieuws

Tags: