wat-betekent-Vrijmibo

Wat betekent vrijmibo (of vrijmibro) eigenlijk?

Iedere vrijdag draai je altijd vol ongeduld op je bureaustoel. Niet alleen omdat het de laatste werkdag van de week is, maar ook vanwege de aanstaande vrijmibo! Dan is het tijd om je werk aan de kant te schuiven en met een borrel het weekend in te luiden. Maar veel mensen zijn niet bekend met dit fenomeen. Die vragen zich iedere vrijdag weer af: wat betekent vrijmibo? Doodzonde! Daarom is het tijd voor een kleine gids. Een korte introductie van het leukste moment van de (werk)week, de vrijmibo.

Vrijdagmiddagborrel of vrijmibo?

Laten we beginnen met het ontleden van dit begrip. Letterlijk gezien is vrijmibo een afkorting voor vrijdagmiddagborrel. En dat wordt dan weer gezien als het perfecte moment om met collega’s het glas te heffen en te proosten op alweer een legendarisch weekend. Met een alcoholische versnapering (tenzij je moet rijden) is het dan tijd om te praten, babbelen en te chitchatten over de echt belangrijke dingen in het leven. Denk maar aan het aankomende sportweekend, mooie vrouwen, reizen en vakanties, die ene Netflix-serie en nog veel meer! Iets waar de Vrijmibro als geen ander op inspringt. En het mooiste van alles: je kunt de vrijmibo helemaal zelf organiseren, waar je ook bent.

Vrijmibo-vrijdagmiddagborrel
Don Draper (Mad Men) neemt het ervan!

 

Van Amsterdam tot Hoorn

Hoewel er veel diensten zijn die jou een heerlijke en zorgeloze vrijmibo bezorgen is het natuurlijk het leukst om het heft in eigen handen te nemen. Een eigen feestje is per slot van rekening altijd leuker als je er zelf tijd en moeite in hebt gestoken. Mocht je hier toch van af willen zien, dan is er altijd nog de mogelijkheid om het uit te besteden. Waar dat kan? Overal! Van Amsterdam tot Hoorn en van Utrecht tot Amersfoort. Je kunt het zo gek niet bedenken op je vrijmibo staat bij jou op de stoep. Letterlijk en figuurlijk.

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Bier

Tags:

2 comments

Comments are closed.