Ideeen-mancave

Vrijmibro en Cavetown presenteren: Mancave van de Maand!

De mancave is de thuishaven van iedere man. We zijn er te vinden als we met vrienden afspreken of even geen vrouw om ons heen willen hebben. Maar het belangrijkste van alles: je kunt er keihard relaxen en er helemaal je eigen gang gaan. En dat snappen we. Sterker nog, het is tijd om met jouw ruimte te pronken en daarom is het tijd voor de ‘Mancave van de Maand’!

Samen met Cavetown zijn wij iedere maand op zoek naar de vetste, hardste en best uitgevoerde mancave van Nederland. Wij zijn geïnteresseerd in de inrichting, het ontstaan van de mancave en legendarische momenten die er plaats hebben gevonden.

Word je uitgekozen tot Mancave van de Maand, dan komen we bij jou langs voor een interview en met een mooie prijs. Je krijgt een voucher van Cavetown, waarbij je op alle producten 25% korting krijgt.

Wat moet je doen om kans te maken? Stuur een mail naar info@vrijmibro.nl onder vermelding van ‘Mancave van de Maand’ en laat weten waarom die van jou kans moet maken en stuur direct een paar leuke foto’s. Dan laten wij snel weten of je hebt gewonnen.

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Nieuws

Tags: