lidl-vinyl-lp-vaderdag

Vaderdag cadeau: Lidl verkoopt deze vinyl platen voor een spotprijsje

Lidl heeft het perfecte cadeau voor Vaderdag! De supermarkt heeft niet alleen speciale bier aanbiedingen, maar verkoopt ook vinyl platen voor een habbekrats. Let wel op, want dit is slechts tijdelijk in de reclame en op = op!

In het foldertje van de Lidl staat op de laatste bladzijde onder meer bierpakketten en LP’s van legendarische rocksterren verkopen.

Vinyl aanbieding Lidl

Hoewel er bij de Lidl (natuurlijk) vooral levensmiddelen worden verkocht, gooien ze nu ook muziek in de reclame. Als perfect cadeau voor Vaderdag kun je van een aantal rocklegendes (of zoals ze zelf zeggen: cult legends) hun LP kopen.

Van welke artiesten je allemaal vinyl kunt kopen is niet duidelijk, maar in de folder zie je Queen, Metallica, Lenny Kravitz, Pearl Jam, Billy Joel, The Kinks en nog veel meer!

Prijs

Je hoeft veel minder voor deze vinyl platen te betalen dan normaal. Normaal leg je al snel 20+ euro neer, maar voor Vaderdag is het met deze cadeau’s anders. Per stuk zijn de LP’s €12,99. Wees wel snel, want op = op!

De actie loopt van vrijdag 19 juni tot en met zondag 21 juni. Heb je dan nog steeds geen goed cadeau Vaderdag, dan weet je waar je moet zijn.

Vaderdag cadeau’s

De Lidl heeft veel meer aanbiedingen, want ze verkopen ook speciale bierpakketten (inclusief bierglas). Wil je weten hoe die eruit zien en wat ze allemaal kosten? Klik dan op deze link voor meer informatie.

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Muziek

Tags: