International-Kissing-Day

Met deze vrouwen wil je International Kissing Day wel vieren

Het is vandaag International Kissing Day, of makkelijker gezegd: internationale kusdag. De dag waarop er volop met elkaar gezoend, gekust en gebekt mag worden. En dat is belangrijker dan je denkt, want zoenen is niet alleen een belangrijke vorm van intimiteit, maar ook een die laat zien dat je van elkaar houdt en eventueel open staat voor meer dan alleen dat. Vandaar dat internationale kusdag van groot belang is. Het kan namelijk niet genoeg benadrukt worden dat een goed potje zoenen beter is dan wat dan ook.

Zoenen met fitgirls

Hoewel het natuurlijk het beste is om met je vriendin of geliefde deze dag te vieren, is het ook wel eens lekker om te fantaseren met wie je dat nog meer zou willen doen. En met wie zou je dat liever willen doen, dan met een aantal populaire fitgirls op Instagram? Ze nemen met hun schoonheid eigenhandig het internet over en vormen een nieuwe generatie beauty’s. Daarom is Vrijmibro de beroerdste niet en plaatst het hier tien dames die op Instagram de show stelen. Van Sara Underwood tot Anna Nyström, ze komen hier allemaal voorbij!

Sommer Ray


Nicky Gile


Anna Nyström


Gabriella Lenzi


Devin Brugman


Courtney Tailor


Josefine Forsberg

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door JOSEFINE FORSBERG (@jossanforsberg) op


Antje Utgaard


Sarah Harris


Juli Annee

Een bericht dat is gedeeld door @juli.annee op

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Vrouwen

Tags: