jerrycan-bar-mancave

De Jerrycanbar is het meest originele mannen cadeau ooit!

Als dit niet de ideale gadget voor jouw mancave is, dan weten wij het ook niet meer. Je kunt ervoor kiezen om een standaard minibar in jouw ruimte te plaatsen, maar dat is toch een tikkeltje saai. Het wordt veel interessanter wanneer je een kleine drankvoorraad in een speciale Jerrycanbar hebt. Ideaal om aan een vriend cadeau te doen of om zelf in huis te halen.

Jerrycanbar

De Jerrycanbar is het schoolvoorbeeld van een origineel mannen cadeau. De handgemaakte minibar biedt meer dan voldoende ruimte voor drank én glazen. Zo is er plek voor één fles Bacardi (van 70cl), een sixpack aan blikjes cola, nog een aantal blikjes drank en twee longdrink glazen.

Overigens wordt de Jerrycanbar niet alleen met Bacardi geleverd. Zo kun je ook vragen om Beerenburg, Captain Morgan, Jack Daniels, Smirnoff en William Lawson. Zo heb je niet alleen een stoer cadeau om u tegen te zeggen, maar ook een luxe drankgeschenk.

Designed By Man

De Jerrycanbar is één van de coole mancave spullen die je bij Designed By Man kunt bestellen. Je kunt er namelijk ook prima terecht voor een speciale wijnbar, boekenkast, giftbox en zelfs een aquacan. Omdat dat veel stoerder is dan een normale vissenkom.

De kosten voor de Jerrycanbar zijn €139,95-, exclusief de drank. Hij is niet alleen in het klassieke groen te bestellen, maar ook in verschillende andere kleuren. Wil je er eentje kopen (natuurlijk wil je dat!), dan kun je deze op de website van Designed By Man bestellen. Dan heb jij de ultieme gadget om jouw vrienden jaloers mee te maken, of om samen on the road van een goede fles drank te genieten. De keus is aan jou!

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Bier

Tags: