joey-danielle-trouwen-ollolai

Trouwen op Sardinië (en Ollolai) doe je bij Joey en Daniëlles Intimo weddings

Fans hebben er een weekje op moeten wachten, maar het populaire programma Het Italiaanse Dorp Ollolai is weer terug. Wegens groot succes is er een spin-off, waarin wekelijks de progressie van alle kandidaten in beeld wordt gebracht. De reguliere uitzendingen mogen namelijk wel voorbij zijn, maar dat betekent niet dat alles op poten staat. Zo wordt bij iedereen nog aan het huis gewerkt en moeten alle bedrijven nog op volle toeren draaien. Één van de stellen die hier hun handen aan vol heeft, zijn Joey en Daniëlle.

Joey en Daniëlle

Het Haagse koppel Joey en Daniëlle had aan het begin van het programma de zwaarste klus. Ze krijgen de sleutel van de woning waar op afstand het meeste werk aan verricht moest worden. Het is dus maar goed dat ze allebei geen twee linkerhanden hebben en de mouwen flink opstropen. Maar dat is niet het enige waar aandacht aan besteed moest worden. Het tweetal is ook volop bezig om Intimo weddings uit de grond te stampen.

Lees ook: dit zijn de populairste (en mooiste) kamers op Airbnb!

Trouwen in Ollolai: Intimoweddings

Hoewel ze al eerder hun kunsten in Den Haag vertoonden, gaan Joey en Daniëlle nu in Italië aan de slag om met hun weddingplanner-bedrijf Intimo weddings koppels te laten trouwen op Sardinië (en Ollolai in het bijzonder). Tijdens de uitzendingen van Het Italiaanse Dorp Ollolai zagen we al hoe ze er alles aan deden om trouwende koppels naar het kleine plaatsje te krijgen. Op de instagrampagina van Intimo weddings zien we inmiddels hoe er een getrouwd koppel voor hun zelfgemaakte muurschildering staat.

How sweet? Met onze muurschildering op de achtergrond!❤️ #ollolai #wedding #sardegna #rtl

Een bericht gedeeld door Intimoweddings (@intimoweddings) op

Wil je meer informatie over de wedding planning van Joey en Daniëlle? Bekijk dan alle informatie op hun facebookpagina.

Likeur Sandra en Marcello

Het is niet voor het eerst dat Vrijmibro aandacht aan dit mateloos populaire programma besteed. Eerder stonden we al uitgebreid stil bij de likeur van Ollolai’s Sandra en Marcello: Versante. Hun eigen ‘Limonello met een twist’ draait op volle toeren en is al bij meerdere (web)winkels verkrijgbaar. Je lees hier alles over de likeur van het excentrieke koppel.

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Nieuws

Tags: