likeur-sandra-marcello-ollolai

Alles over de likeur van Ollolai’s Sandra en Marcello, Versante

Heel Nederland zit al enkele weken om half tien aan de buis gekluisterd. Dan is namelijk op RTL4 Het Italiaanse Dorp Ollolai te zien. Een programma waarbij vijf Nederlandse koppels een huis van één euro opknappen en in het Sardijnse dorpje proberen te integreren. Sandra en Marcello zijn één van de koppels die hieraan meedoen. Het excentrieke stel doet er alles aan om hun likeur aan te laten slaan in Nederland en daarom vinden wij het tijd om jou bij te praten over alle ins en outs van het likeurmerk Versante van Sandra en Marcello.

Likeurstokerij Ollolai

Toen het programma half juli voor het eerst te zien was in Nederland, zagen we hoe het tweetal zich vol stortte op hun droom om aan huis likeur te destilleren en in onder andere Italië en Nederland te verkopen. Deze droom spatte al snel uiteen, toen de regelgeving en bureaucratie dit onmogelijk maakten. En dus gingen Sandra en Marcello op zoek naar een andere oplossing. De recepten worden zelf bedacht, maar door een ander uitgevoerd. Vervolgens is het plan om winkels in Nederland te benaderen om hun product in winkels te verkopen

Versante kopen / bestellen

Kun je het paradepaardje van Sandra en Marcello (de ‘Versante Limonello Twist’) al kopen en welke bedrijven hebben een deal met Sandra en Marcello gesloten om hun likeur af te nemen? Antwoord hierop is vrij simpel: ja je kunt het kopen en er zijn ook al enkele afnemers.

Lees ook: Nederlanders drinken bewuster speciaalbier!

Één van hen is Panino di Pino. Zij kondigden een paar dagen geleden vol trots het nieuws aan op hun social media. Zij zijn echter niet de enige. Ook Wijny en Wijnliefhebber zijn enkele plaatsen waar je de Limoncello Twist kunt pre-orderen.

Hoe drink je de Limonello Twist het beste? Zelf geven ze drie tips:
Nummer één: “Proef de Limonello Twist met wat sprankelend bronwater. Heerlijk fris en een echte dorstlesser!”
Tip twee: “Probeer de Limonello met een mooie kwaliteit prosecco ; 2 delen Prosecco + 1 deel Limonello Twist.”
En de laatste tip: “Voor een cocktail met een extra fris bittertje ; 3 delen Tonic + 1 deel Limonello Twist”

Heb je door het programma over Ollolai zin gekregen om een vakantie naar Italië te boeken? Dan is dit luxe hotel in Toscane wellicht iets voor jou!

Bron beeld: Facebook Versante

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Bier

Tags: