avengers-4-end-game-trailer

ALERT! de eerste trailer voor ‘Avengers: End Game’ is hier!

Sinds Thanos eind april met zijn vingers knipte en het halve universum uitroeide, worden fans van de Avengers-reeks in spanning gehouden over het vervolg. Nu, ruim zeven maanden na de première van Infinity War, kunnen de aanhangers van Marvel hun hart ophalen, want de eerste trailer van Avengers: End Game is eindelijk hier!! Snel kijken naar de eerste beelden in de video hieronder!

Trailer ‘Avengers: End Game’

Hoge verwachtingen

Je kunt rustig zeggen dat de verwachtingen voor Avengers: End Game hooggespannen zijn. Infinity War bracht namelijk meer dan twee miljard euro in het laatje! Alleen Avatar van James Cameron leverde ooit meer op, met een bedrag van over de drie miljard euro. Daarnaast wordt dit epische vervolg ook het slotstuk van onder meer Chris Evans. De man die Captain America speelt, kondigde eerder aan dat dit zijn laatste vertolking van de superheld wordt. Wie zijn rol overneemt is nog niet bekend.

Stan Lee cameo

Het is nog even de vraag op welk punt van Avengers: End Game we de beroemde cameo van Stan Lee mogen aanschouwen. De geestelijk vader van onder meer Captain America, Thor, Iron Man en de Hulk overleed 12 november op 95-jarige leeftijd. Één van de kleine dingen die de filmmakers in de Marvel-films verwerkten, was een cameo van Lee. Kort na zijn overlijden bracht Marvel naar buiten dat zijn kleine rol voor de nieuwste film al was opgenomen. Ook vertelden ze dat ze dat deel er ‘gewoon in zouden laten’, om Stan Lee te eren.

https://www.youtube.com/watch?v=HnByuUqMeko

Release datum

De film Avengers: End Game verschijnt op 3 mei 2019 in de Nederlandse bioscopen. Kun je – net als wij – niet wachten totdat je het vervolg van Infinity War kunt bekijken? Dan hebben we goed nieuws voor je! Begin maart verschijnt er namelijk een andere film van Marvel in de bioscoop: Captain Marvel. Daarin zien we hoe ditmaal Brie Larson de wereld van de ondergang redt. De trailer voor die film is hier te bekijken.

PS: omdat een schouderklopje voor jezelf geen kwaad kan, prijzen wij onszelf voor de alertheid van Vrijmibro. Wij hoorden bij het selecte gezelschap wat er na slechts acht weergaven bij was. Het heeft een hoog ‘wij van wc eend-gehalte’, maar toch.

avengers-end-game-trailer-01

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Films & Series

Tags: