tom-hardy-fonzo-acteren

Acteur gezocht! Sta jij naast Tom Hardy bij de Al Capone-film ‘Fonzo’?

Op de filmset van Fonzo, de nieuwste film van Tom Hardy die de rol van de beroemde gangster Al Capone vervuld? Ja, als cateraar of conciërge zeker, zul je denken. Het tegendeel is echter waar, want jij krijgt van de producenten de unieke mogelijkheid om op het witte doek naast dé superster van dit moment jouw acteerkunsten te tonen!

Acteren met Tom Hardy

Castingbureau’s hebben een open vacature geplaatst waarin inderdaad te zien is hoe jij naast één van de grootste bazen van dit moment kunt staan. En daar is geen woord aan gelogen, want wie de afgelopen jaren in Bronson, Inception, The Dark Knight Rises, Mad Max: Fury Road en Dunkirk schitterde mag zich met recht de hotshot van Hollywood noemen. In de omschrijving staat het volgende:

Casting Directors are looking for talent of all ages to work on scenes filming at the end of March and into April. This is a paid opportunity to work in a feature film based on the later stages of Al Capone’s life and starring Tom Hardy.

At 47-year old Al Capone, after 10 years in prison, starts suffering from dementia and comes to be haunted by his violent past. The movie is written and directed by Josh Trank.

Bij de vergoeding staat TBD, wat staat voor To Be Determined. Wie over een goede zaakwaarnemer beschikt, kan er dus misschien een heel aardig bedrag uitslepen. En wanneer ze zeggen dat ze mensen van alle leeftijden zoeken, bedoelen zo ook écht alle leeftijden. Zo zoeken ze mensen voor de volgende personen:

  • Al Capone’s kleinkinderen
  • Familieleden van Al Capone
  • Al Capone’s handlangers
  • Het Cubaanse personeel van Al Capone
  • Cubaanse terreinknechten

Let wel op: Om in het beeld van de jaren ’40 te passen moet je wel gekleed en gestijld als iemand uit die tijd gaan. Moderne kapsels, hipsterbaarden en beugels zijn dus niet toegestaan.

Foto Tom Hardy Al Capone

Inmiddels heeft Hardy zelf de eerste foto’s naar buiten gebracht, waarin te zien is hoe hij zich in de rol van Capone waant:

‘Fonzo’ en ‘Venom’

Tom Hardy zal dus in 2019 of 2020 schitteren als Al Capone in de film Fonzo, maar over enkele maanden is hij te zien als Venom in de gelijknamige Spiderman-film, die volledig om de grote vijand van de superheld draait. Daarvan is hieronder de trailer te zien.

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Films & Series

Tags:

3 comments

Comments are closed.