nieuwe-muziek-ontdekken-vinyl

Dankzij deze muziekdiensten ontdek jij makkelijk nieuwe artiesten

In de tijd dat we cassettebandjes en cd-roms aan de kant schuiven en overstappen op diensten als Spotify en Apple Music, is het makkelijker dan ooit om de beste en nieuwste muziek tot je te nemen. Maar daar waar de technologie op veel vlakken de overhand krijgt, is er ook een andere stroming met de wederopstanding van vinyl en platenspelers. Daar is vaak het beeld van een groepje hipsters die enkel naar de jaren ’60 en ’70 luisteren, omdat de muziek van tegenwoordig te commercieel is. En hoewel dat eerste absoluut waar is, kun je via vinyl makkelijker dan ooit nieuwe artiesten ontdekken.

Nieuwe artiesten ontdekken

Mensen claimen vandaag de dag nogal snel dat ze een nieuwe artiest of nieuwe muziek hebben ontdekt. Een bedrijf die ervoor zorgt dat je echt voor de massa uitloopt is Vinyl Moon. Het is een dienst die jou elke maand een elpee van een opkomende band met tien nieuwe hits levert. Ben je geabonneerd op Vinyl Moon, dan krijg je die platen ook nog eens in een speciale uitgave. En nee, dit zijn niet de nieuwe bands die al een paar hits op hun conto hebben, maar degenen die bij het grote publiek pas over een paar jaar bekend worden.

22 Tracks en Vinyl Moon

Vinyl Moon is natuurlijk niet de enige manier om snel nieuwe muziek te ontdekken. Ook op het wereldwijde web zijn er meer dan voldoende mogelijkheden om opkomende artiesten te achterhalen. Één daarvan is het Nederlandse 22 Tracks, die een volwaardig team – vol dj’s en kenners – op poten hebben gezet om de wereldtop van morgen aan jou te serveren. Ideaal voor jou om voortaan tegen jouw vrienden bij elke zanger of zangeres te zeggen dat je die allang kent!

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Muziek

Tags:

One comment

Comments are closed.