International-Kissing-Day

Maak kennis met de Instagram van Josefine Forsberg

Mannen, het beeld dat Zweedse vrouwen enkel met blond haar oogverblindend zijn, moet nodig worden aangepast. Natuurlijk zijn er dames als Anna Nyström waarnaar je simpelweg móet kijken, maar laten we de brunettes niet uit het oog verliezen. De Zweedse Josefine Forsberg is namelijk het perfecte voorbeeld om aan te tonen dat er niet alleen überhaupt Zweedse vrouwen met donker haar zijn, maar dat ze ook nog eens over een prachtig lichaam beschikken. Iets wat ze op Instagram keer op keer bewijst.

‘JossanForsberg’

Over een gebrek aan belangstelling hoeft Josefine Forsberg niet te klagen. Onder de naam ‘JossanForsberg’ staat bijna achteloos het aantal van 1 miljoen volgers. En eerlijk is eerlijk, dat zoveel mensen haar foto’s bekijken is geen verrassing. Haar feed is iedere keer weer een feestje om naar te kijken en de volgende beelden onderstrepen dat feit.

Als je denkt dat Josefine Forsberg de enige dame uit het Scandinavische land is die er met donkere haren goed uitziet, dan heb je het mis. Vrijmibro besteedde eerder aandacht aan de mooiste Zweedse brunettes. Een lijst die je als man niet kan en mag negeren!
Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Vrouwen

Tags:

2 comments

Comments are closed.