al-capone-huis

Gangsters Paradise: Al Capone’s mansion staat te koop!

Zo, dat is nog eens een woning om je vingers bij af te likken! Het is weliswaar van jaren ’30-gangster Al Capone geweest, maar dat mag de pret niet drukken. Je voelt er niks van en het is niet alsof er bijna negentig jaar na dato nog steeds witte zakjes met poedersuiker worden weggehaald.

Enfin, de oude woning van Capone staat dus te koop en niet voor een klein bedrag: 14,9 miljoen dollar! De mansion – gelegen op 93 Palm Ave , Miami Beach, FL 33139 – heeft een adembenemend uitzicht, dito zwembad en smetteloze, witte kamers. Met een woonruimte van 567 vierkante meter, zeven slaapkamers en vijf badkamers is het een optrekje waar jij je niet voor hoeft te schamen. En je hebt ook nog eens een leuk achtergrondverhaal te vertellen voor tijdens feestjes.

Biopic Al Capone

Wat trouwens ook leuk om te vertellen is, is dat er een heuse film over Al Capone aankomt. Robert de Niro was in The Untouchables (1987) al eens de personificatie van de gangster en binnenkort starten de opnames van de nieuwe Capone-film Fonzo, met Tom Hardy in de hoofdrol.

Foto’s huis Al Capone

Genoeg gepraat, jij bent hier voor de foto’s en dat is dus precies wat wij jou laten zien. Mocht je over een dikke bankrekening beschikken, dan is dit huis absoluut iets voor jou! En anders is misschien de villa van basketballer LeBron James iets voor jou.


Bron beeld: EWM

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Nieuws

Tags: