tinder-werk-beroepen-bio

Met deze beroepen swipet je droomvrouw gegarandeerd naar rechts!

Sommige beroepen zijn aantrekkelijker dan anderen, daar zal iedereen het over eens zijn. In het geval van Tinder is dat niet anders. We swipen ons suf en er zijn meer dan genoeg redenen om met een veeg naar rechts iemand potentieel te veroveren. Kijk jij bijvoorbeeld puur naar uiterlijk, of spelen factoren als leeftijd, interesses en een baan een grote rol? Als we het laatste onderzoek van de datingapp zelf mogen geloven, is er een duidelijke trend van beroepen die onder gebruikers als aantrekkelijk worden beschouwd.

Beroepen in bio Tinder

We kunnen er lang en kort over praten, maar er zijn simpelweg twee manieren om duidelijk te maken wat voor werk je doet. Je laat het in je profielfoto zien of in je bio. Hoe dan ook: Tinder heeft onderzoek gedaan en met deze beroepen swipet je droomvrouw sowieso naar rechts!

Lees ook: dit zijn de populairste beroepen van Nederland!

1. Binnenhuisarchitect
2. Piloot
3. Doktersassistent
4. Advocaat
5. PR- of communicatiemanager
6. Producent
7. Vormgever
8. Model
9. Student
10. Ingenieur
11. Dierenarts
12. Leraar
13. Fysiotherapeut
14. Brandweerman
15. Zelfstandig ondernemer

Denk niet dat dit alleen bij vrouwen onderzocht is, want wij kunnen er ook wat van! Bij mannen gebeurde hetzelfde, maar daar zijn de beroepen wat voorspelbaarder. Kijk daarom goed naar deze top vijftien, want misschien herken je jouw eigen swipe-gedrag wel.

1. Verpleegster
2. Tandarts
3. Fotografe
4. Studente
5. Apotheker
6. Lerares
7. Stewardess
8. Zelfstandig ondernemer
9. Personal trainer
10. Serveerster
11. Fysiotherapeute
12. Journaliste
13. Visagiste
14. Advocate
15. Marketing manager

Een goede baan is niet het enige wat belangrijk is voor een Tindermatch. Een jongen uit Indonesië hield een maand lang statistieken van zijn matches bij en de resultaten geven weinig hoop voor de gemiddelde swiper. En misschien ben je gewoon een eeuwige vrijgezel! Niks mis mee, maar om deze redenen heeft daten dan voor jou geen zin meer.

Bron beeld: Instagram Abigail Ratchford

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Vrouwen

Tags: