tinder-matches-krijgen

Jongen Tindert voor een maand en zet resultaten in handige infographic

Dat we niet meer standaard de liefde van ons leven in de kroeg, supermarkt of sportschool tegenkomen is allang geen nieuws meer. We besteden grote delen van de dag op het wereldwijde web, dus waarom zouden we daar ook niet een toekomstige partner vinden? Dat het echter niet eenvoudig is om een goede match te vinden bewijst deze jongen uit Indonesië wel. Hij probeerde de populairste datingapp Tinder voor een maandje, maar kwam van een koude kermis thuis. Want waar je online enkel de meest bizarre succesverhalen en lovestories hoort, is het voor de gemiddelde man (of vrouw) op straat niet even makkelijk iemand aan de haak te slaan. Op Reddit heeft hij zijn resultaten in een handig overzicht gedeeld:

tinder-matches-vinden-indonesie

Resultaten maand Tinder

Een snelle conclusie die je hieruit kunt trekken, is dat het niet meevalt om met iemand via Tinder op date te gaan. Net als in het  echte leven, gek hè?! Je zou bijna denken dat er mensen aan de andere kant van het scherm zitten. Toch zitten er ook nare kanten aan Tinder, zoals het aantal mensen waar hij nooit meer wat van hoorde en zelfs drie vrouwen die hem lieten wachten en voor de date nooit op kwamen dagen. Zelf gaf hij nog de achtergrondinformatie dat hij de eerste 30 matches al binnen drie dagen had, hij een jongen van ongeveer 25 jaar is en dat hij na drie of vier berichten direct om WhatsApp vroeg, om erachter te komen bij wie de match gemeend was.

Mocht je zelf Tinder hebben geïnstalleerd en geschokt zijn dat je niet binnen een dag een vrouw om elke vinger hebt, geen paniek. Het is dus heel normaal om niet direct als een echte Casanova aan de slag te gaan. En anders moet je hopen dat jouw roots in het Overijsselse Rectum liggen, want dan is het voor jou jackpot! Waarom? Dat lees je hier.

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Nieuws

Tags:

One comment

Comments are closed.