bier-seks-relatie-onderzoek

Goed nieuws: ‘Bier drinken zorgt voor betere seks’

Goed nieuws voor de bierdrinkenden onder ons, een nieuw onderzoek wijst uit dat er een relatie bestaat tussen het drinken van een goudgele rakker en jouw prestaties in bed. Bier en seks zijn dus een heerlijke combinatie en reden genoeg om er na het werk nog eentje open te trekken.

Seksuologe Dr. Kat van Kirk liet in haar boek The Married Sex Solution: A Realistic Guide to Saving Your Sex Life weten dat er verschillende voordelen zijn op het gebied van seks als mannen bier drinken. Zo zorgen de fyto-oestrogenen in bier ervoor dat de kans minder groot is dat er een voortijdig einde komt aan de daad en schijnt een pilsje op z’n tijd er ook voor te zorgen dat je uithoudingsvermogen significant verbetert.

Donker bier

Naast een bevordering van je seksleven heeft bier ook andere voordelen. Zo zorgt het er onder andere voor dat het de bloeddruk vermindert, evenals de kans op diabetes (mits je natuurlijk niet teveel drinkt). Ook herstelt het deels de schade die fastfood aan je lichaam veroorzaakt.

Ook is het beter voor je seksleven om donker bier te drinken. Door de grote hoeveelheid ijzer – in vergelijking tot blond bier – en het aanmaken van rode bloedcellen raak je sneller opgewonden en kun je de rest zelf uittekenen.

Bierbuik

Dit onderzoek staat niet volledig op zichzelf. Vorig jaar kwam namelijk ook al naar buiten dat mensen met een bierbuik over het algemeen meer seks hebben. Chapman Universtiy kwam er destijds achter dat mannen met een hoger BMI dan gemiddeld rond de acht bedpartners hebben. Bij degenen met een ‘normaal’ BMI ligt dit aantal op ongeveer zes. Is de gouden combinatie dan om een bierbuik te hebben én donker bier te drinken? We komen er maar op één manier achter

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Bier

Tags: