GTST-babes-Gigi-Ravelli-sexy

De meest sexy GTST-babes: Gigi Ravelli

De tijd van onbezorgdheid is voorbij, want binnenkort moet je weer verplicht met je vriendin meekijken naar Goede Tijden, Slechte Tijden, dé soap van Nederland. Alle avonturen in Meerdijk, het zal je een grote zorg zijn. Maar waar de serie niet om verlegen zit, is een arsenaal aan knappe actrices.

Door de jaren heen zijn er heel wat vrouwen in Meerdijk geweest die vast jouw aandacht trokken. Om je warm te maken voor alweer een nieuw seizoen GTST, is het tijd om af te tellen met de meest sexy GTST-babes! Deze keer met Gigi Ravelli.

Gigi = Lorena Gonzalez

In 2007 kwam Gigi Ravelli als Lorena Gonzalez de serie binnengelopen en in één klap draaiden de hoofden van alle mannen om. De blondine werd gebombardeerd tot één van de meest sexy personages uit GTST, iets wat niet zo verwonderlijk is als je haar verschijning ziet. En dat heeft zich in de soap uitbetaald, want in zeven jaar tijd heeft ze er behoorlijk wat relaties op zitten. Volgens de fanclub heeft ze het gezellig gehad met Floris, Nick, Bing, Jack, Mike, Vincent en Stefano.

In 2014 was het voor mannelijk Nederland uit met de pret, want dat was het moment waarop Gigi Goede Tijden verliet. Ze kwam een nieuwe liefde tegen en emigreerde naar Barbados. Althans, dat is wat het script zegt. De werkelijkheid is net iets anders.

Steenrijke man

In 2013 kreeg Gigi een relatie met de steenrijke Roger Hodenius, een man goed voor meer dan driehonderd miljoen euro. Hoe hij dat krankzinnige vermogen bij elkaar heeft gesprokkeld? Hodenius is oprichter van Flow Traders, waarmee hij handelt in ETF’s, derivaten zoals turbo’s, trackers.

Aangezien de beste man niet wil dat zijn vriendin veel in de openbaarheid treedt, nam ze in 2014 afscheid van haar rol als Lorena Gonzalez. Een tijdje later verdween ze helemaal van het showbizztoneel. In 2016 stapten de twee in het huwelijksbootje, waardoor de kans groot is dat we spijtig genoeg weinig tot niks meer zullen horen van mevrouw Ravelli.

 

Maar, niet getreurd, gelukkig hebben we de foto’s nog! Op die manier kunnen we nog even genieten van de GTST-babe en de mooiste foto’s van haar aanschouwen.

Let op: het instagram-account hieronder is niet van haar. Dit is een fanpagina.

Bron foto: Instagram fanaccount Gigi Ravelli

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Vrouwen

Tags:

One comment

Comments are closed.