jeff-goldblum-jazzalbum-porter

Acteur en eindbaas Jeff Goldblum komt met jazzalbum!

Jeff Goldblum is een man van vele talenten. Hij is natuurlijk het gezicht van de originele Jurassic Park-reeks en speelt ook de hoofdrol in films als Independence Day. Daarnaast is Goldblum het schoolvoorbeeld van een relaxte gast en heeft hij een passie die hij niet onder stoelen of banken steekt: jazz. Jeff Goldblum is er zo gek van dat hij regelmatig achter de piano kruipt om wat noten aan te slaan, iets waar hij behoorlijk wat snaren mee raakt. Nu vereeuwigd hij zijn liefde voor jazz met zijn allereerste album!

Eigen jazzband

Volgens The Guardian wordt het jazzalbum met Jeff Goldblum en zijn eigen band – het Mildred Snitzer Orchestra – gemaakt. Tom Lewis, hoofd van Decca Records, is laaiend enthousiast over het aanstaande album. “Voor zover ik weet, houdt iedereen van Jeff Goldblum” […] “Hij is een fantastische jazzpianist, een geweldige bandleider en de fijnste man ter wereld. Zijn liefde voor jazz is besmettelijk en hij maakt mensen blij met zijn spel.”

Lees ook: ontdek nieuwe artiesten met deze muziekdiensten!

Wanneer het album precies uitkomt is nog niet bekend, maar er wordt rekening gehouden met eind 2018.

Één van de spaarzame keren dat het grote publiek kennis maakte met de pianoskills van Jeff Goldblum was bij het BBC-programma The Graham Norton Show. Daar trad hij samen met Gregory Porter op, om Porter’s Mona Lisa op de vleugel te begeleiden.

Maar voor de echte fijnproever hebben we ook nog deze hele fijne versie van Summertime, in de versie van het Mildred Snitzer Orchestra opgerakeld!

Jeff Goldblum is als voice-over te beluisteren is de Wes Anderson-film Isle Of Dogs. Begin juni verschijnt hij met Jurassic Park: Fallon Kingdom in de bioscoop, zij het met een kleine bijrol. Tot die tijd luisteren wij nog even naar zijn heerlijke pianospel.

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Muziek

Tags: