GTST-babes-Katja-Schuurman-sexy

De meest sexy GTST-babes: Katja Schuurman

De tijd van onbezorgdheid is voorbij, want binnenkort moet je weer verplicht met je vriendin meekijken naar Goede Tijden, Slechte Tijden, dé soap van Nederland. Alle avonturen in Meerdijk, het zal je een grote zorg zijn. Maar waar de serie niet om verlegen zit, is een arsenaal aan knappe actrices.

Door de jaren heen zijn er heel wat vrouwen in Meerdijk geweest die vast jouw aandacht trokken. Om je warm te maken voor alweer een nieuw seizoen GTST, is het tijd om af te tellen met de meest sexy GTST-babes! Deze keer met Katja Schuurman.

Katja = Jessica Harmsen

Het was alweer in 1994 dat Katja Schuurman als de rossige en stoere Jessica Harmsen voor het eerst van het beeldscherm spatte. In no-time wist iedereen wie ze was en hoorde ze bij de populairste en knapste dames van Nederland. Jongens vielen in katzwijm en bleven elke avond geboeid naar de soap kijken, puur omdat zij erin speelde. Hoe treurig was het nieuws dan ook toen ze vijf jaar later, in 1999, de serie verliet. Reden: na een harttransplantatie trok ze naar het buitenland.

Maar het vertrek van Jessica betekende niet het einde van Katja, integendeel. Ze groeide in rap tempo uit tot presentatrice, actrice en één van de meest sexy vrouwen van Nederland!

Playboy

De jaren erna heeft mannelijk Nederland volop mogen genieten van het lichaam van Katja Schuurman. Ze ging tweemaal uit de kleren voor Playboy en was meermaals op stijlvolle wijze in andere bladen als Esquire en JFK te zien. Ook op televisie was ze niet bang haar lichaam te tonen. In veel series en films was ze niet bang om de kijkers iets extra’s te bieden.

Nog twijfels of Katja daadwerkelijk zo knap is? Geen nood, hier vind je haar mooiste posts, plus een kleine toegift!

Genieten van nog meer GTST-babes? Bekijk dan hier de mooiste foto’s van Gigi Ravelli.

Bron foto: Instagram Esquire

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Vrouwen

Tags: