Beyonce-perfect-booty

Onderzoek wijst uit: dit zijn de ideale billen

De perfecte billen. Het is iets waar mannen zich maar wat graag mee bezig houden. De eeuwenlange discussie tussen borsten en billen kennen we zolangzamerhand wel, maar de ideale derrière, dat is andere koek. Heb jij ze namelijk het liefst klein, groot, een ‘bubble butt’ of ‘pear shaped’? Het zijn de vragen des levens en iedereen heeft zo zijn eigen voorkeur. Toch zijn wetenschappers na lang, diepgaand onderzoek erachter gekomen wat de ideale billen zijn.

In het julinummer van Plastic and Reconstructive Surgery is er gekeken naar de ratio tussen de heupen en de middel van vrouwen. Meer dan 9000 personen uit 40 landen kregen verschillende foto’s van 27-jarige vrouwen met hun achterwerk in beeld te zien, door de computer gephotoshopt in meerdere vormen. En wat blijkt? Als de ratio tussen heupen en billen 0.7 is, wordt dit als perfect beschouwd. Klinkt natuurlijk oersaai en daarom is het tijd voor wat ondersteunend beeldmateriaal. Want er zijn namelijk drie vrouwen die precies aan deze eis voldoen:

Marilyn Monroe

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Marilyn Monroe (@marilynmonroe) op

Elizabeth Taylor

Sophia Loren

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sophia Loren Fan (@sophialorenforever) op


Beste billen tegenwoordig

Er is uiteraard ook gekeken wie vandaag de dag het dichtst in de buurt komt van de perfecte billen. Hoewel er niemand is die in de buurt van de vorige drie dames komt, zijn er twee die wel behoorlijk in de buurt komen. En die kun je maar op één manier introduceren.

Beyoncé

Een bericht gedeeld door Beyoncé (@beyonce) op


Rosie Huntington-Whiteley


Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Vrouwen

Tags: