james-bond-spectre-rtl

Dit is de reden dat RTL7 niet de James Bond-film Spectre uitzendt

Dagenlang hebben liefhebbers van de James Bond-films kunnen genieten van 007 en de Brits geheim agent. Sterker nog: we keken massaal naar Skyfall op RTL7, met kijkcijfers boven het miljoen. Maar wie woensdagavond naar Spectre wilde kijken had vette pech. Dit is waarom.

UPDATE: het lijkt erop dat RTL4 Spectre helemaal niet uitzendt, maar kiest voor de quiz Weet Ik Veel?. Dit met de reden dat alle films van James Bond te zien zijn op Videoland. Erg balen, maar het is wat het is…

Negen dagen lang kon je op RTL7 achter elkaar kijken naar James Bond, maar daar kwam plots een eind aan. In plaats van Daniel Craig als 007 was Leonardo DiCaprio in The Wolf of Wall Street te bewonderen. Ook leuk, maar natuurlijk niet hetzelfde. Toch is Spectre binnenkort op RTL te zien. Maar dat is alleen niet op de ‘meerrr voor mannen-zender‘.

TV gids Spectre

De meest recente Bond-film – Spectre – is niet op RTL7, maar op RTL4 te zien. Zondagavond 5 april kun je om 20:00 uur kijken. Dan is te zien hoe Daniel Craig de criminele organisatie genaamd S.P.E.C.T.R.E. probeert te ontmaskeren.

De trailer is hieronder te zien. De film is net als Skyfall geregisseerd door oscarwinnaar Sam Mendes, maar volgens critici kon het zijn voorganger niet evenaren. Toch is het een hele lekkere film om te kijken!

Net als Skyfall heeft Spectre een geweldige cast. Naast Daniel Craig zijn ook onder meer Ralph Fiennes (M), Christoph Waltz (Franz Oberhauser) en bondgirl Léa Seydoux (Madeleine Swann) te zien.

Zaterdag 11 april wordt deze herhaald.

No Time To Die

De 25e James Bond had 2 april in de bioscoop moeten verschijnen, maar we weten allemaal waarom dat niet doorging. Daarom is de release van No Time To Die flink naar achteren geschoven. Voor nu staat 12 november in de agenda.

No Time To Die wordt het laatste kunstje van Craig als 007. Na vijf films zwaait hij af bij de geheime dienst. Er is alleen één probleempje, want er is nog geen opvolger! Vrijmibro vindt dat één van deze mannen de nieuwe held van organisatie MI6 moet worden.

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Films & Series

Tags: