Niet-breezer-vrijmibo

Met deze vrijmibo-drankjes blunder je als nooit tevoren!

Je weet dat het bijna weekend is, wanneer de vijf in de klok zit en je het werk op vrijdag eindelijk aan de kant kunt schuiven. Je pakt met collega’s een drankje en de vrijmibo is begonnen. Maar wat moet je eigenlijk uit de ijskast pakken? We weten inmiddels waarmee je goed zit, maar wat zijn de ultieme afknappers? Welke vloeibare middelen zijn de carrière-killers en zorgen ervoor dat je nooit meer serieus wordt genomen? De drie ergste blunders staan hier onder elkaar, zodat de beginnersfouten definitief worden uitgebannen.

Lees ook: Welke borrels moet je tijdens de vrijmibo schenken?

 

Water
Niet-water-vrijmibo
Saai, wat zeggen we, doodsaai! Het is weekend, dat verdient iets meer dan een simpel glas water. Water is hartstikke gezond, laat daar geen misverstand over zijn. Maar iets moois als het einde van de werkweek kun je ook op andere manieren vieren.

Mixdrankjes
Niet-breezer-vrijmibo
We zijn hier niet op Lloret de Mar of Ibiza. Weekend is leuk, maar overdrijven is ook een kunst. daarom is het tijd om de mixdrankjes en de breezertjes achterwege te laten voor een andere keer.

Frisdrank
Geen-frisdrank-vrijmibo
Coca Cola uitgezonderd. Dat is (mits het niet de light-versie is) prima om het weekend mee in te luiden. De Fanta’s, Fristi’s en Appelsapjes van deze wereld zijn echter niet geschikt voor de vrijmibo. Dan is het tijd (meestal met alcohol, tenzij het niet anders kan) om het weekend perfect te beginnen. Zorg er dus voor dat je deze drie dingen op vrijdagmiddag vermijdt.

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Bier

Tags: