vi-emily-van-tongeren-01

VI’s Emily van Tongeren is misschien wel jouw nieuwste droomvrouw!

De naam Emily van Tongeren doet niet bij iedereen een belletje rinkelen, maar fans van Veronica Inside weten wel beter! Zij is op YouTube verslaggeefster van het voetbalprogramma en daar horen we gek genoeg niemand over klagen. Het zal wel met haar knappe verschijning te maken hebben.

Wie is Emily van Tongeren?

Tja, dat is de grote vraag. VI’s Emily is parttime barvrouw van het programma en heeft daarnaast enkele anderen tv-optredens gehad. Zo is ze onder meer koffermeisje bij Miljoenenjacht en is ze model bij programma’s als O, Wat Een Jaar en Circus Gerschtanowitz.

Lees ook: Gwen van Poorten leek even naakt te gaan voor LINDA. Meiden

Toch heeft Emily maar één droom en dat is presenteren. Ze kan dan ook niet wachten tot John de Mol haar een aanbieding doet om een x aantal programma’s op haar rekening te nemen. Althans, zo blijkt uit de video onderaan het artikel.

Instagram

Mocht ze niet doorbreken op televisie, dan kan ze altijd nog verder als model. Daar zijn deze foto’s op de Instagram van VI’s Emily het bewijs van.
Single

We hebben goed nieuws voor al die vrijgezelle mannen die dit bericht lezen: Emily van Tongeren heeft nog geen vriend! Maar aan welke eisen moet je voldoen om haar droomman te zijn? “Ik wil een man die veel humor heeft en ik vind het fijn als hij iets langer is en ook verzorgd is.” Geen waslijst aan eisen, maar er zal vast meer aan te pas komen om het hart van Emily te veroveren.

Mocht je minder geïnteresseerd zijn in Emily van Tongeren? Dan verwijzen wij je graag door naar die andere knappe bardame van Veronica Inside: Ashley Zaat. Zij is namelijk ook een prachtige verschijning, dus aan jou de keus!

Bron beeld: Instagram Emily van Tongeren

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Vrouwen

Tags: