nederland-mexico-fifa-livestream

‘No era penal!’ Zo stream je zondag ‘live’ Nederland – Mexico

Het is tijd om opnieuw één van de meest intense wedstrijden van het WK voetbal 2014 te beleven! Het gaat hier niet om de 5-1 tegen Spanje of de penaltyreeks tegen Costa Rica. De FIFA zendt namelijk op hun YouTube-kanaal de pot tussen Oranje en Mexico uit en zo kun je het live kijken.

Op Twitter vroeg de FIFA aan het grote publiek welke wedstrijd ze opnieuw wilden beleven in deze voetballoze tijden. En gelukkig voor ons zit daar een potje van het Nederlands elftal bij. De 2-1 zege op Mexico in de 8e finale van het WK is er vooral één die de tegenstander niet snel zal vergeten.

Check ook: Dit zijn de mooiste Oranje-doelpunten op het WK ooit!

Waarom? Nou, omdat dit de wedstrijd was van het ‘no era penal’-moment, waarbij Arjen Robben met een schwalbe een pingel voor Oranje versierde. Vanaf de stip schoot Klaas-Jan Huntelaar Oranje diep in blessuretijd naar de kwartfinale.

Het leverde niet alleen veel emoties op bij de Mexicanen, maar ook dit legendarische nummer.

Nederland – Mexico livestream

Maar nu wil jij natuurlijk weten waar, wanneer en hoe laat je Nederland – Mexico kunt kijken. Geen probleem. Het duel is zondag 12 april om 18:00 uur te zien. Op het YouTube-kanaal van de FIFA beleef je het duel opnieuw, van de eerste tot de laatste minuut.

Heb je daar niet genoeg aan, dan zijn er de komende dagen 3 andere WK-duels te zien. Zo check je bijvoorbeeld een dag eerder de heerlijke 4-3 zege van latere wereldkampioen Frankrijk op Argentinië in 2018. Een compleet schema vind je hieronder:

Vrijdag 10 april, 20:00 uur: Nigeria – Italië (WK 1994)
Zaterdag 11 april, 18:00 uur: Frankrijk – Argentinië (WK 2018)
Zondag 12 april, 18:00 uur: Nederland – Mexico (WK 2014)
Maandag 13 april, 20:00 uur: Duitsland – Zweden (WK vrouwen 2003)

Mocht je geen tijd hebben, maar wel nog eens de samenvatting willen kijken? Geen probleem. Je wordt op je wenken bediend.

 

Bron beeld: YouTube FIFA

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Sport

Tags: