landen-best-ondernemen

‘Nederland één van de beste landen voor (jonge) ondernemers’

Nederland blijkt andermaal een geweldig land voor jonge mensen om in te leven. Het is niet alleen prettig voor millennials (die waarden als gelijkheid, milieu en uitgaan hoog hebben zitten) om hier te vertoeven, maar ook voor de ondernemers onder ons is Nederland een prima land. We nemen op vele lijstjes één van de topposities in en in die van ‘het beste ondernemersland’ is dat geen uitzondering.

US News heeft naar tien verschillende factoren gekeken om deze lijst op te maken, waaronder een goed opgeleide bevolking, ondernemerschap, innovatie, makkelijke toegang tot kapitaal en een goede infrastructuur. En daar komt ons landje op een keurige negende positie. Onze oosterburen komen als beste uit de bus, gevolgd door Japan en de Verenidge Staten. De volledige top tien is hieronder te bekijken.

Tien beste landen voor ondernemers

1. Duitsland

berlijn-millennials

2. Japan

Tokio-duurste-steden-wereld

3. Amerika

new-york

4. Engeland

Weekend-Londen-Britse-Verkiezingen

5. Zwitserland

Zurich-duurste-steden-wereld

6. Zweden

zweden-stockholm-ondernemen

7. Canada

toronto

8. Singapore

Singapore-duurste-steden-wereld

9. Nederland

amsterdam-stad-millennials

10. Noorwegen

duurste-steden-wereld-2018-oslo

Nou is een goed ondernemersklimaat van cruciaal belang om succes te krijgen, maar een goede gezondheid is minstens zo belangrijk. Je moet uiteraard op je voeding letten, maar voldoende slaap moet je ook niet onderschatten. Daarom adviseert Matthew Walker van het ‘Center For Human Sleep Science’ om minder lang te werken en meer te slapen. Iets waar wij het enkel mee eens kunnen zijn!

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Nieuws

Tags: