Romy-Monteiro-sexy-fotos-JFK-Magazine

Romy Monteiro toont haar sexy kant in shoot JFK Magazine

Ze staat bij het Nederlandse publiek bekend als de dochter van Antje Monteiro en als de vrouw die als geen ander de hits van Whitney Houston vertolkt, maar Romy Monteiro laat zichzelf van een hele andere kant zien. De brede lach die we van haar gewend zijn, wordt voor even ingeruild voor een sensuele look tijdens een sexy shoot voor JFK Magazine, waarmee ze alle mannen inpakt.

Romy Monteiro in JFK

De presentatrice, actrice en zangeres mag dan wel vol trots met haar shoot in het blad staan, dat betekent niet dat ze het zelf als ‘sexy’ zou omschrijven. In het bijbehorende interview geeft ze daar tekst en uitleg over:

“Ik wilde een sensuele, vrouwelijke en volwassen kant van mezelf laten zien. Dat kan als sexy geïnterpreteerd worden, maar ik zou nooit over mezelf zeggen: ‘Ik sta sexy op de foto’. Dat is iets wat je uitstraalt en hoe je jezelf voelt. Het kan ook zitten in bepaalde kleuren. Soms kan een zwart/wit-foto bijvoorbeeld veel sexyer zijn dan een kleurenfoto. Ik vind de foto’s in de JFK-shoot erg mooi, omdat ze een beetje arty zijn en niet zo gemaakt of gepolijst. Er is geen nephaar, geen nepwimpers. Het is heel puur.”

Alle foto’s van het blad zijn in het Magazine te vinden. Op haar Instagram-pagina liet Romy alvast een kleine preview zien, met (uiteraard) veel positieve reacties als gevolg.

Lieke Martens en Ellen Hoog

Romy Monteiro is niet de enige die de laatste tijd voor een sexy shoot in een blad kiest. Vrouwen als voetbalster Lieke Martens (in Helden Magazine) en Ellen Hoog en Naomi van As (in Esquire) gingen de brunette voor. Zij lieten zich, net als Romy, de afgelopen tijd van hun allermooiste kant zien.

Het nieuwste JFK Magazine (de Penoza-special) met de shoot van Romy Monteiro ligt nu in de winkel.

Bron foto: Facebook JFK, fotograaf: Andy Tan

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

 

Category: Vrouwen

Tags:

2 comments

Comments are closed.