temptation-island-fabiola-volkers-insta

Wordt Temptation Island-verleidster Fabiola Volkers de nieuwe VIPS-vlam?

Wat hebben we (stiekem) de afgelopen maanden van het reguliere seizoen van Temptation Island genoten. We hebben kennis gemaakt met – op zijn zachtst gezegd – excentrieke figuren als Tim(tation), Kevin, Deborah en ‘kleurplaat’ Fabrizio en vanaf 7 juni kunnen we op Videoland van een heuse Temptation Island VIPS genieten. Drie ‘bekende’ Nederlandse koppels (wij moesten ze ook even googelen) testen hoe bestendig hun relatie is, met als bekendste namen Donny Roelvink en Niels en Rosanna, die eerder aan het programma meededen.

Na de onthulling van de drie koppels die in Mexico op een eiland gaan zitten, zijn dinsdagmiddag de verleiders en verleidster bekend gemaakt. Één van hen is Fabiola Volkers, die we nog van een ander RTL-programma kennen.

Holland’s Next Top Model

Fabiola Volkers was namelijk te zien in de 2017-editie van Holland’s Next Top Model. Daar moest ze spijtig genoeg na één aflevering heeft strijdtoneel verlaten, maar nu is ze dus helemaal terug! Aan haar de taak om te laten zien waarom we haar nog lang zullen onthouden. Met de tekst “What happens in Mexico stays in Mexico…” liet ze via Instagram weten als verleidster aan te treden. 7 juni zullen we erachter komen wat haar invloed wordt, als Temptation Island VIPS op Videoland verschijnt.

Tekst gaat onder de foto’s verder.

Instagram Fabiola Volkers

Mocht je geen fan van Fabiola of Temptation Island zijn, dan kun je binnenkort altijd nog genieten van de naakte datingshow Adam Zkt. Eva VIPS, die door Marieke Elsinga aan elkaar gepraat wordt.

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Vrouwen

Tags: