gin-tonic-marktkantine-komkommer

Geen geld? Betaal in deze pop-up bar met komkommers!

Ja, het staat er echt: betalen met komkommers is een dingetje. In Amsterdam hebben ze besloten dat jouw eerste drankje kan worden afgerekend met deze groene vriend. In de Marktkantine in West (van origine een club) wordt 14 juni een pop-up store voor gin geopend, genaamd ‘De Komkommerkantine’.

Gin-tonic

De voornaamste alcoholische versnapering die je er kunt krijgen is gin-tonic, die uiteraard vaak wordt geserveerd met een komkommerschijfje. Vandaar dat de eerste gin-tonic die jij bestelt, afgerekend kan worden met een komkommer. Scheelt jou weer een paar euro en je gaat ook nog eens op de gezonde tour (soort van).

Lees ook: Blue Moon komt met bier waar wiet in zit

Het is geen toeval dat het hier om een komkommer gaat (gin-tonic kan namelijk ook prima met citroen of limoen). 14 juni is het namelijk Wereld Komkommerdag. Een dag die voornamelijk door Hendrick’s Gin wordt gevierd, aangezien de drank van het Schotse ginbedrijf geïnfuseerd is met komkommer en rozen.

Aanmelden Komkommerkantine

Wil jij deel uitmaken van De Komkommerkantine? Meld je dan aan via WhatsApp, via het nummer +316 54345923. Dan sta jij straks in Amsterdam met een gratis drankje in je hand te genieten van de zomer!

Bron: Elle eten

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Bier

Tags: