beste-hotel-toscane-01

Dit luxe hotel in Toscane is perfect voor jouw Italiaanse rondreis!

Nee, het is geen eye-opener en al helemaal geen plek waar je weinig toerisme vindt, maar man wat is Toscane toch mooi. Het is dé plek waar la bella vita het levensmotto is en je in alle rust van de zon en het goede eten kunt genieten. De vraag is alleen: waar doe je dat? Kies je voor een goedkoop hostel waar je tot de laatste cent wordt afgeknepen, of kies je voor luxe en comfort? Precies, dat dachten wel al.

Hotel Toscane

Om je tegemoet te komen en met dit hotel alvast voor jou een overvloed aan comfort bieden: het Rosewood Castiglion del Bosco. En daar weten ze wel hoe je gasten in de watten legt. Er is daar ruimte voor 23 suites en nog eens elf luxe villa’s waar je kunt vertoeven. O ja, en er is ook een privé golfbaan, een spa en een wijngaard plus wijnmakerij.


Kosten om te overnachten? Voor de suites leg je per nacht 1161 of 1227 euro neer, maar het kan nóg prijziger! Zo’n kamer is leuk, maar een huisje huren is beter. Daarvoor moet je echter een goed bollende portemonnee hebben, want dan verschillen de prijzen van 4200 naar bijna 6500 euro. Kost een paar centen, maar dan heb je ook wat.

De kamers en villa’s in alle rust bekijken? Dat doe je op de website van Castiglion del Bosco. Kies je ervoor om Italië links te laten liggen en in plaats daarvan naar het verre Azië te reizen? Dan is deze droomvilla in Bali wellicht iets voor jou! Die villa is gelegen in de bergen en biedt jou alle luxe en privacy die je voor een lange vakantie nodig hebt.

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Nieuws

Tags: