Leonardo-DiCaprio-Beyond-Meat

Red de aarde, eet de burger van Leonardo DiCaprio

Het is al enige jaren bekend dat acteur en eindbaas Leonardo DiCaprio een voorvechter is van een beter milieu en een schonere aarde, maar of het eten van een goede, sappige burger daar nu bij helpt? Het is toch echt zo, want Leo heeft een grote investering gedaan in het voedselbedrijf Beyond Meat. Die houden zich sinds de oprichting in 2009 bezig met het produceren van ‘plant-based meat’, zeg maar een vegaburger die van dusdanige kwaliteit is, dat het wel naar vlees smaakt.

Lees ook: vleeseters zijn gelukkiger dan vegans

Volgens berichtgeving om “de vraag in de wereld naar milieuvriendelijke vegaburgers tegemoet te komen.” Wij vinden het prima. Alles wat DiCaprio aanraakt wordt namelijk automatisch kwaliteit. Of het nu films als The Wolf Of Wall Street en The Revenant zijn, of een simpele vegaburger, wij kunnen nu al niet wachten.

Beyond Meat

Rest alleen nog de vraag of de burgers van Beyond Meat er appetijtelijk uit zien. Antwoord: ja! Maar goed, om dat te onderbouwen is het tijd om het zelf te aanschouwen.

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Films & Series

Tags:

3 comments

Comments are closed.