Populairste-afhaalgerechten-2017

Dit zijn wereldwijd de populairste afhaalgerechten

Hoe lekker kan het zijn: je komt na een lange dag werken thuis, ploft op de bank, zoekt een goede film uit en laat tegelijk wat lekkers thuiskomen. Ideaal toch? Daar denken miljoenen mensen net zo over, want over heel Europa – wat zeggen we, de hele wereld! – wordt dezelfde methode gehanteerd. En geef ze eens ongelijk. Het is lekker, makkelijk en snel. Dat we in Nederland warmlopen voor burgers, broodjes kebab en patat weten we wel, maar bij welke (afhaal)gerechten loopt het water bij buitenlanders in de mond. Bezorgingsservice Deliveroo zocht het uit en kwam tot deze overheerlijke top tien!

Lees ook: red de wereld, eet de burger van Leonardo DiCaprio

Populairste afhaalgerechten

1. Les Fernandines cheeseburger van Big Fernand (Lille, France)
2. Burrito van Boojum (Dublin, Ireland)
3. Cheeseburger van Five Guys (London, Engeland)
4. Tripletta Pizza van Tripletta (Paris, France)
5. Regular Burrito van Taqado Mexican Kitchen (Dubai, UAE)
6. Boojum’s Twojum van Boojum (Belfast, Ireland)
7. Sushi Box for Two van Sushi Shop (Toulouse, France)
8. Chicken Salad Bowl van The Daily Cut (Singapore)
9. Chicken Katsu Curry van Wagamama (London, Engeland)
10. Cheese 6oz American Cheeseburger van GBK (London, Engeland)

Geen ‘vegan’

Wat in deze opvalt, is dat er vrijwel alleen vleesgerechten instaan. Niets mis mee natuurlijk, maar met de opkomst van vegetarisch en veganistisch voedsel is het wel opvallend te noemen. Wellicht hebben ze over de grens ons eerdere verhaal gelezen dat veganisten weliswaar gezonder leven, maar wel minder gelukkig zijn. En zeg nou zelf, met een cheeseburger op schoot en Inglorious Bastards op Netflix is je leven toch compleet?!

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Bier

Tags: