James-Bond-titel-nieuwe-film

Opnieuw informatie James Bond-film bekend: titel, locatie en meer

Er sijpelt steeds meer nieuws over de nieuwste Bond-film naar buiten. Fans van de Britse geheim agent werden eerst verrast met het nieuws dat Daniel Craig toch nog een keer als James Bond aan de slag gaat. Geen Damian Lewis of Tom Hiddleston, maar gewoon Daniel Craig. Ondanks uitspraken dat hij ‘nog liever zijn polsen door zou snijden’ keert hij alsnog terug op het witte doek. En nu is ook de titel, locatie en meer bekend.

From Croatia with love

Nee, dat wordt niet de nieuwe titel van de 25ste speelfilm over James Bond, dat zou wel erg cheesy zijn. Wel is Kroatië de voornaamste bestemming om de film op te nemen. Volgens The Mirror zijn het voormalig Joegoslavische land, Frankrijk en Japan de landen waar 007 het gros van de film zal verblijven.

Ook de titel van de nieuwste film is bekend: Shatterhand. De film zal gebaseerd zijn op het boek Never Dream Of Dying uit 1999 van Raymond Benson. Het is niet het enige boek over Bond dat Benson schreef. Ook titels als Tomorrow Never DiesDie Another Day en The World is Not Enough komen van zijn hand.

Verhaal Shatterhand

Als we het boek bij de hand nemen, kunnen we het volgende verhaal verwachten. Het zal volgens The Mirror hier over gaan:

“The novel opens with a police raid on a French movie studio that goes badly wrong, while an actress with a sordid past leads Bond to his final target,”

 

“A dead man’s jail confession puts 007 on the trail of the bad guys. He starts a relationship with a film star called Tylyn Mignonne whose husband just happens to be connected to the Union.”

 

In 2018 zullen de opnames beginnen. Eind 2019 is Shatterhand in de bioscoop te zien. Lees hier ondertussen nog eens rustig waarom Daniel Craig de ideale Bond is.

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Films & Series

Tags:

2 comments

Comments are closed.