rosana-hernandez-sexy-instagram

De Cubaanse Rosana Hernandez maakt jouw Instagram nog sexyer!

Dames uit Zuid-Amerika, het is de beste vondst sinds het geschreven woord en het wiel. Het vrouwelijk geslacht uit landen als Brazilië, Mexico en Colombia is vaak genoeg om je aandacht de hele dag van het werk af te houden, maar ditmaal maken we een klein uitstapje naar Cuba, voor latino-hottie Rosana Hernandez. Rosana is door haar stijlvolle en sexy voorkomen de droom van iedere man. In social media-land hoort ze qua volgers nog niet bij de wereldtop, maar in Nederland zou vrijwel iedereen een moord doen voor 136.000 volgers!

Dat ze een welkome aanwinst is voor jouw Instagram-feed blijkt wel uit de foto’s hieronder. Kijk en geniet!

Rosana Hernandez’ Instagram


We stipten al heel kort aan dat de meeste beauty’s uit Brazilië en omstreken komen en model Bruna Lima is daar het levende bewijs van. Nee, ze is geen familie van Adriana, maar dat je haar ook een ‘follow’ wilt geven is alleen maar logisch bij het zien van deze beelden.

Ben je zo iemand die enkel vrouwen met de naam Rosana wil volgen, dan hebben we nog een leuke suggestie: Rosanna Arkle. Oké, ze heeft een ‘n’ extra in d’r voornaam, maar dat is haar bij het aanschouwen van haar Instafeed snel vergeven.

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Vrouwen

Tags: