heetste-burger-australie

Voor de heetste burger van Australië moet je van tevoren een verklaring tekenen

Wie niet van pittig eten houdt moet maar even wegkijken, want in Australië hebben ze de heetste hamburger ooit geïntroduceerd! Bij de burgerketen Burger Urge staat sinds kort de ‘Double Decker Death Wish’ op het menu. Deze is zó heet, dat je van tevoren een verklaring moet tekenen, waarmee je aangeeft dat je weet waar je aan bent begonnen.

Heetste burger Australië

Hoe komt het dat deze burger zo extreem heet is? Nou, het zit propvol met habanero pepers en de ‘Naga Jolokia’, die in 2007 door het Guinness World Records werd erkend als heetste peper ter wereld. Verder maakt Burger ook gebruik van hun speciale, hete saus.

Lees ook: het nieuwste seizoen van Hot Ones belooft veel goeds!

Tegenover 9News werd uitgelegd dat je niet zomaar je tanden in deze burger kunt zetten. Zo moet je eerst een verklaring ondertekenen en daarna moet je ook nog eens een speciale uitrusting dragen. Net als het personeel wat de burger klaarmaakt, moet je namelijk handschoenen en een veiligheidsbril dragen. “Het onderscheidt absoluut de jongens van de mannen”, aldus Dana Bradshaw, manager van de vestiging in Molendinar.

Je moet wel opschieten als je nog naar Australië wilt vliegen om de ‘Double Decker Death Wish’ te proeven. Hij wordt slechts tot en met aanstaande vrijdag (20 juli) geserveerd.

Tekst gaat onder de post verder.

Beste burgers Utrecht

Mocht je niet van pittig houden, maar wel graag je tanden in een sappige burger zetten? Dan is het tijd om de beste burgers van Utrecht te ontdekken. Check snel waar je moet zijn voor het beste vlees en de beste service.

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Bier

Tags: