hot-ones-dj-khaled

Dit is waarom je het nieuwe seizoen van ‘Hot Ones’ moet kijken

Hot Ones heeft drie weken geleden zijn vijfde seizoen afgesloten met niemand minder dan John Mayer. Nu presentator Sean Evans alvast is begonnen met het publiek lekker maken voor het nieuwste seizoen, wordt er steeds meer gespeculeerd over de gasten.

Voor degene die Hot Ones niet kennen, is hier een beknopte samenvatting. Hot Ones is een YouTube-show waarin Sean gasten uit de entertainmentindustrie uitnodigt om vragen te beantwoorden. Allemaal leuk, maar daarnaast moeten ze ook waanzinnig pittige hotwings eten. Zo heet dat je tong bij de eerste hap nog net niet brandplekken krijgt.

‘Hot Ones’ meets DJ Khaled

Één van de meest populaire afleveringen was die met DJ Khaled. De beste man is op zichzelf al aardig spraakmakend, maar tijdens de show kwam hij niet verder dan de helft van de plank hotwings. Wanneer hij te horen krijgt dat iedere wing pittiger wordt, besluit hij toch maar dat hij de vragen zonder de wings wil beantwoorden, omdat hij het niet meer trekt.

Het doel van de hotwings is om de gasten uit hun natuurlijke habitat te halen en ze vervolgens grappige en rare vragen te stellen. Daarnaast is het gewoon een simpel en sterk concept, met een fantastische en hilarische uitvoering. Met topgasten zoals Tyra Banks, Charlize Theron, DJ Khaled, Michael B. Jordan en zelfs ‘onze’ eigen Martin Garrix is de show de laatste jaren ontzettend gegroeid. Het Youtube-kanaal First We Feast  (3,3 miljoen abonnees) heeft naast de Hot Ones-afleveringen ook andere series die van alles met eten te maken hebben. Meer dan eens laten ze de eetgewoontes van verschillende bekende acteurs en muzikanten zien. Het is geen filmkennis, maar wel eetkennis!

Seizoen 6 ‘Hot Ones’

Wie er in het zesde Hot Ones-seizoen aanschuiven, blijft nog een tijdje geheim, maar de komende weken zullen teasers uitwijzen wie de gasten van het nieuwste seizoen. Daarnaast worden ook de verschillende pittige sauzen geïntroduceerd waarmee de hotwings worden bereid. Van tamelijk mild tot mondverdovend pittig, ze weten elke keer weer de gasten het vuur aan de schenen te leggen. Daarnaast zijn de interview skills van Sean ook zeer goed en weet hij de show goed aan elkaar te praten, vandaar de People’s Choice Best Web Personality prijs.

Om alvast in de stemming te komen (of om voor het eerst kennis te maken met dit fenomeen) zijn hier de hoogtepunten van seizoen 5!

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Bier

Tags: