game-thrones-season8-trailer

HBO prikkelt ‘Game of Thrones’-fans met eerste beelden seizoen 8!

Fans hebben er ongelooflijk lang op moeten wachten, maar de eerste beelden van Game of Thrones seizoen 8 zijn eindelijk naar buiten gekomen. Of beelden, we kunnen het beter flarden noemen. HBO heeft namelijk, in aanloop naar het televisiejaar 2019, de eerste beelden van verschillende films en series naar buiten gebracht. Daarbij zien we niet alleen teasers van True Detective, Barry, Big Little Lies en Veep, maar dus ook van Game of Thrones!! Die beelden kun jij hieronder als eerste zien.

Eerste beelden ‘Game of Thrones’

https://www.youtube.com/watch?time_continue=89&v=ouA24T1Tz-Y

We kunnen bij het zien van deze beelden nog geen conclusies trekken, maar dat er ons een hoop spektakel staat te wachten, staat buiten kijf. Met een schrijver als George R.R. Martin kun je er vanuit gaan dat het een bloederig en episch slotstuk van de fantasyserie wordt.

Een precieze releasedatum voor het achtste en laatste seizoen van Game of Thrones is nog niet gegeven, maar het zal in ieder geval tot 2019 duren, voordat we de ontknoping van één van de beste series aller tijden kunnen aanschouwen.

Mocht je alvast met je vrienden de eerste weddenschappen af willen sluiten om te bepalen wie de serie niet zullen overleven, dan hebben we goed nieuws voor je. Er zijn meerdere studies en algoritmes aan gewijd om hier achter te komen. De conclusies hiervan – en de overlevingskansen van de hoofdpersonen – vind je allemaal hier.

Bron: Hypebeast

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Films & Series

Tags: