gareth-bale-omhaal-real-liverpool

BOEM! Check hier de omhaal van Bale tegen Liverpool

WOOOOOOWWWWW!!! Is dit echt gebeurd?! In de finale van de Champions League heeft Gareth Bale Real Madrid op fenomenale wijze op een 2-1 voorsprong geschoten!! Marcelo geeft vanaf de linkerflank voor, en de Welshman van 100 miljoen schiet de bal met een prachtige omhaal in de kruising! Doelman Karius, die eerder gigantisch blunderde bij de 1-0 van Benzema, kon er enkel naar kijken. Trainer Zidane kon alleen maar van ongeloof toekijken. De Fransman, die als speler in de finale van 2002 tegen Bayer Leverkusen op vrijwel identieke wijze scoorde, zal nu afstand moeten doen van het mooiste doelpunt in de finale van een Champions League ooit.

Omhaal van Bale

Volley van Zidane

Bij Real Madrid hebben ze er dit seizoen sowieso een handje van om met prachtige omhalen te scoren. In de kwartfinale maakte Ronaldo eveneens met een omhaal een goal tegen Juventus om je vingers bij af te likken.

UPDATE: meneer Bale is inmiddels ook alweer verantwoordelijk voor de 3-1, wat de beslissing in deze finale tegen Liverpool lijkt. Van grote afstand volleert hij de bal over Karius heen, die zo langzamerhand beter kan stoppen met voetballen.

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Sport

Tags: