frank-underwood-dood-house-cards

Dit is hoe Frank Underwood uit House of Cards seizoen 6 is geschreven

Stop onmiddellijk met wat je aan het doen bent, want er zijn nieuwe beelden van House of Cards opgedoken en die liegen er niet om! Om seizoen 6 (het laatste) te promoten, worden er stukje bij beetje fragmenten naar buiten gebracht, maar hier zit een spoiler in waar je nekharen van overeind gaan staan. Er wordt door vrouwlief Claire Underwood (Robin Wright) bekend gemaakt hoe het nu met Frank (Kevin Spacey) is.

LET OP: DIT ARTIKEL BEVAT GROTE SPOILERS!

Frank Underwood

We kennen inmiddels de reden waarom Kevin Spacey niet meer in House of Cards te zien is. Bijna een jaar geleden kwamen er meerdere beschuldigingen van machtsmisbruik en seksuele intimidatie naar buiten rondom zijn persoon. Hij zou zelfs in het verleden aan een minderjarige acteur hebben gezeten. Het leidde ertoe dat zijn ontslag op de set onontkomelijk was. Grote vraag was lange tijd: hoe schrijf je zo’n dominant persoon uit de serie? Het hielp gelukkig dat Frank Underwood in het vijfde seizoen was afgetreden als president en het stokje doorgaf aan Claire. In de onderstaande teaser is echter in één klap duidelijk hoe het met de meedogenloze politicus afloopt.

En voor de mensen die het liever via YouTube zien:

Alvast de eerste teaser trailer kijken? Dat kan! Check hier hoe Claire Underwood de macht grijpt en hoe Vrijmibro eerder over het afscheid van Frank speculeerde. En als je hebt besloten om nieuw te beginnen aan de uiterst populaire serie (en je door alle spoilers hebt geworsteld), dan hebben we nog beter nieuws! Eerder schreef Vrijmibro een analyse over het personage en alles wat je over zijn karakter moet weten.

Bron: Netflix Nederland

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Films & Series

Tags: