lelijke-tattoos

Vrouw zet expres ‘lelijke tattoos’ en haar klanten zijn er dol op!

Soms heb je kunstwerken die zó lachwekkend slecht zijn, dat het daardoor weer zijn charme krijgt. Denk bijvoorbeeld aan de film The Room en autotune-muziek van iedere Nederlandse hiphopartiest. Deze Braziliaanse tattoo artiest kan zich bij dit rijtje voegen.

Helen Fernandes weet dat ze bepaald geen Picasso is, plaatst alsnog tatoeages bij haar klanten en is juist daarom zo ontzettend geliefd! Met haar iets te eenvoudige werken heeft ze in korte tijd een flinke achterban opgebouwd.

Zelf weet ze maar al te goed dat haar gezette tatoeages nauwelijks het niveau basisschool ontstijgt, maar Helen kan er gelukkig van iedereen het hardst om lachen. Zo zegt ze zelf dat er ook een beetje opzet is het spel is. “Ik tekende nooit realistisch”, zo verklaart ze tegenover Bored Panda. “Het is gewoon iets waar ik erg veel plezier aan beleef. Het maakt anderen blij en mij gelukkig. Maar ik heb nooit gedacht dat ik een artiest kon zijn.”

‘Lelijkste’ tattoos

Ben je benieuwd of de creaties van Helen inderdaad op het komische af zijn? Oordeel zelf over de volgende plaatjes hieronder!Wil jij ook jouw creativiteit tonen, maar ben je niet handig met tattoos zetten? Geen paniek. Met deze speciale LEGO voor volwassenen ben je uren zoet.

Bron beeld: Instagram Helen Fernandes

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Nieuws

Tags: